Aanmeldingsprocedure

U wilt inburgeren, maar weet niet hoe? Totaal Inburgering helpt u graag op weg met deze beknopte weergave van onze aanmeldingsprocedure.

Intakegesprek

Tijdens een eerste intakegesprek zullen wij al uw vragen proberen te beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

Toets

Tijdens het intakegesprek zal een toets aan u voorgelegd worden, zodat wij uw niveau vast kunnen stellen. U vindt de toets op de site van Kleurrijker (let op: de tijd begint meteen te lopen). De intake zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, inclusief de toets. Zonder de toets duurt dit ongeveer een half uur.

Advies

Aan de hand van een gesprek en de uitslag van de toets zullen wij een advies aan u uitbrengen over het te bewandelen traject. Bij akkoord zal er een contract worden opgemaakt, dat door u ondertekend dient te worden.

Startprocedure

Nadat het ondertekende contract bij onze administratie binnen is, zal de startprocedure in werking worden gezet. U ontvangt het lesmateriaal op uw huisadres en los daarvan krijgt u ook een uitnodigingsbrief voor uw eerste lesdag.

Wachtlijst

Het kan incidenteel voorkomen dat u niet direct in een klas geplaatst kan worden. Als dit gebeurt krijgt u hier natuurlijk tijdig bericht over. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk in de les te laten starten.

Deel deze pagina:
Direct een afspraak maken of meer informatie.
Design and development by Modern Times Media