Examen

Oriëntatie Nederlandse arbeidsmarkt **

Per 1 januari 2015 is er een nieuw examenonderdeel bij gekomen.

Heeft u een verblijfsvergunning op of na 1 januari 2015 ontvangen, dan is ONA  een verplicht onderdeel van uw inburgeringsexamen. Meer informatie over dit examenonderdeel kunt u vinden op https://www.inburgeren.nl/nieuwe-regels-ona.jsp

Klaar voor het examen?

Het examen kan worden aangevraagd wanneer u A2 niveau behaald heeft. Proefexamens en voorbeeldexamens kunnen hierbij uitwijzen of u er klaar voor bent. De docent zal dan het advies uitbrengen om het examen aan te vragen.

Examen aanvragen

Het aanvragen examens of onderdelen daarvan kunnen wij voor u doen als u bij ons in de klas zit. De docent kan dit aanvragen bij onze administratie. De kosten van het examen zijn niet inbegrepen in het contract. Na betaling of akkoord voor facturatie aan DUO wordt de procedure in werking gezet.

Bevestiging examen

Zodra het examen definitief gepland is krijgt u een brief van DUO thuisgestuurd met daarop de datum van de examen(s) en de locatie.

Vrijstelling

In sommige gevallen kunt u vrijstelling krijgen voor het examen. Voor meer informatie omtrent vrijstellingen kunt u kijken op de website van DUO, www.inburgeren.nl/

Deel deze pagina:
Direct een afspraak maken of meer informatie.
Design and development by Modern Times Media