Inburgeren Den Bosch

Inburgeren in Den Bosch

U bent vanuit het buitenland in Den Bosch komen wonen en op zoek naar een nieuw leven. Úw leven. Aansluiting kunnen vinden, kunnen meedoen, begint volgens Totaal Inburgering bij het begrijpen van de cultuur en het spreken van de taal. Bij Totaal Inburgering komt u op een school in Den Bosch waar u zich thuis kunt voelen en de beste begeleiding krijgt in de zoektocht naar uw nieuwe leven. Bij Totaal Inburgering werken docenten die veel ervaring hebben met mensen zoals u en die precies weten hoe ze u daarin het beste kunnen ondersteunen.

Aanbod

Ons aanbod in Den Bosch bestaat uit Alfabetisering, Inburgeringslessen die in 2 of 3 dagdelen per week worden gegeven. Uit ervaring weet Totaal Inburgering dat de meeste mensen voor hun examen slagen als zij kiezen voor een cursusduur van 12 maanden, waarbij zij 2 dagdelen per week les krijgen.

Methode Taalcompleet

Bij het leren van de Nederlandse taal hanteert Totaal Inburgering de methode “TaalCompleet”.
TaalCompleet is een methode, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de uitbreiding van de woordenschat en de vier vaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Daarnaast komen grammatica en spelling aan bod. U werkt aan uw studievaardigheden, waardoor u weet waar u op moet letten tijdens het inburgeringsexamen. De methode is uitermate geschikt voor leren in de klassikale lessen, in kleine groepjes of individueel. Daarnaast zijn er online opdrachten, waardoor er ook zelfstandig thuis gewerkt kan worden; uw computer geeft meteen feedback.

Inloopspreekuur

Bij Totaal Inburgering begrijpen wij dat het moeilijk kan zijn om in Nederland in te burgeren en uw weg te vinden. Ook als u eenmaal begonnen bent met uw inburgeringslessen, kunt u nog steeds veel vragen hebben bijvoorbeeld over het traject, het betalen van de facturen of de DUO-lening.

Bij Totaal Inburgering in Den Bosch is er elke donderdag van 12.00 tot 14.00 uur een inloopspreekuur waar onze consulent u graag te woord staat.

Schrijf u in of meld u aan voor het gratis intakegesprek.

Locatie

U vindt Totaal Inburgering Den Bosch op de volgende locatie:

Brede Bossche school de Hambaken
Het Wielsem 1
5231 BV Den Bosch

Direct meer informatie aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode en woonplaats

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht


  Deel deze pagina:
  Direct een afspraak maken of meer informatie.
  Design and development by Modern Times Media