Inburgeren Eindhoven

Inburgeren in Eindhoven

U bent vanuit het buitenland in Eindhoven komen wonen en op zoek naar een nieuw leven. Úw leven. Aansluiting kunnen vinden, kunnen meedoen, begint volgens Totaal Inburgering bij het begrijpen van de cultuur en het spreken van de taal. Bij Totaal Inburgering komt u op een school in Eindhoven waar u zich thuis kunt voelen en de beste begeleiding krijgt in de zoektocht naar uw nieuwe leven. Bij Totaal Inburgering werken docenten die veel ervaring hebben met mensen zoals u en die precies weten hoe ze u daarin het beste kunnen ondersteunen.

Inloopspreekuur

Bij Totaal Inburgering begrijpen wij dat het moeilijk kan zijn om in Nederland in te burgeren en uw weg te vinden. Ook als u eenmaal begonnen bent met uw inburgeringslessen, kunt u nog steeds veel vragen hebben bijvoorbeeld over het traject, het betalen van de facturen of de DUO-lening.

Bij Totaal Inburgering in Eindhoven is er elke maandag en woensdag van 12.00 tot 14.00 uur een inloopspreekuur waar onze consulent u graag te woord staat.

Schrijf u in of meld u aan voor het gratis intakegesprek.

Avondlessen

Bij Totaal Inburgering begrijpen wij dat het lastig kan zijn om overdag lessen te volgen als u werkt of op de kinderen moet passen. Daarom biedt Totaal Inburgering in Eindhoven naast de lessen overdag, ook lessen in de avonduren aan. Binnenkort beginnen de avondlessen voor het niveau A2 en B1 op maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Schrijft u in voor de avondlessen of meld u aan voor een gratis intakegesprek.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer


  Adres

  U vindt Totaal Inburgering Eindhoven op het volgende adres:

  Totaal Inburgering
  Visserstraat 16B
  5612 BT Eindhoven

  Deel deze pagina:
  Direct een afspraak maken of meer informatie.
  Design and development by Modern Times Media