Inburgeren Veldhoven

Inburgeren in Veldhoven

U bent vanuit het buitenland in Veldhoven komen wonen en op zoek naar een nieuw leven. Úw leven. Aansluiting kunnen vinden, kunnen meedoen, begint volgens Totaal Inburgering bij het begrijpen van de cultuur en het spreken van de taal. Bij Totaal Inburgering komt u op een school in Veldhoven waar u zich thuis kunt voelen en de beste begeleiding krijgt in de zoektocht naar uw nieuwe leven. Bij Totaal Inburgering werken docenten die veel ervaring hebben met mensen zoals u en die precies weten hoe ze u daarin het beste kunnen ondersteunen.

Methode Taalcompleet

Bij het leren van de Nederlandse taal hanteert Totaal Inburgering de methode “TaalCompleet”.
TaalCompleet is een methode, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de uitbreiding van de woordenschat en de vier vaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Daarnaast komen grammatica en spelling aan bod. U werkt aan uw studievaardigheden, waardoor u weet waar u op moet letten tijdens het inburgeringsexamen. De methode is uitermate geschikt voor leren in de klassikale lessen, in kleine groepjes of individueel. Daarnaast zijn er online opdrachten, waardoor er ook zelfstandig thuis gewerkt kan worden; uw computer geeft meteen feedback.

Inloopspreekuur

Bij Totaal Inburgering begrijpen wij dat het moeilijk kan zijn om in Nederland in te burgeren en uw weg te vinden. Ook als u eenmaal begonnen bent met uw inburgeringslessen, kunt u nog steeds veel vragen hebben. Bijvoorbeerld over de duur van het inburgeringstraject, de DUO-lening en betaling van de facturen.

Bij Totaal Inburgering in Veldhoven is er om de woensdag van 11.00 tot 13.00 uur een inloopspreekuur waar onze consulent graag helpt uw vragen te beantwoorden.

Schrijf u in of meld u aan voor het gratis intakegesprek.

Locatie

U vindt Totaal Inburgering Veldhoven op de volgende locatie:

Stichting Wijkvoorziening De Ligt
Ligt 157
5503 CA Veldhoven

Direct meer informatie aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode en woonplaats

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht


  Deel deze pagina:
  Direct een afspraak maken of meer informatie.
  Design and development by Modern Times Media