Inburgeren Zoetermeer

Inburgeren in Zoetermeer

U bent in Zoetermeer komen wonen en op zoek naar een nieuw leven. Úw leven. Aansluiting kunnen vinden, kunnen meedoen, begint volgens Totaal Inburgering bij het begrijpen van de cultuur en het spreken van de taal. Bij Totaal Inburgering komt u op een school in Zoetermeer waar u zich thuis kunt voelen en de beste begeleiding krijgt in de zoektocht naar uw nieuwe leven. Bij Totaal Inburgering werken docenten die veel ervaring hebben met mensen zoals u en die precies weten hoe ze u daarin het beste kunnen ondersteunen.

Aanbod

Ons aanbod in Zoetermeer bestaat uit Alfabetisering, Inburgering en Staatsexamenlessen die in 2 of 3 dagdelen per week worden gegeven. Uit ervaring weet Totaal Inburgering dat de meeste mensen voor hun examen slagen als zij kiezen voor een cursusduur van 12 maanden, waarbij zij 2 dagdelen per week les krijgen.

Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA)

Als u volgens de wet vanaf 1 januari 2015 inburgeringsplichtig bent of als u wilt naturaliseren en u bent na 1 januari 2015 inburgeringsplichtig geworden, bent u ook verplicht om de module Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt te volgen. Deze module zit in ons aanbod bij Inburgeringscursussen en ook bij de NT2 Staatsexamencursussen.

Inloopspreekuur

Bij Totaal Inburgering begrijpen wij dat het moeilijk kan zijn om in Nederland in te burgeren en uw weg te vinden. Ook als u eenmaal begonnen bent met uw inburgeringslessen, kunt u nog steeds veel vragen hebben bijvoorbeeld over het traject, het betalen van de facturen of de DUO-lening.

Bij Totaal Inburgering Zoetermeer is er elke woensdag van 11.30 tot 13.00 uur een inloopspreekuur waar onze ervaren consulent u graag te woord staat.

Schrijf u in of meld u aan voor het gratis intakegesprek.

Locatie

U vindt Totaal Inburgering Zoetermeer op de volgende locatie:

Totaal Inburgering
Herenwaard 177
2716 XV Zoetermeer

Direct meer informatie aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode en woonplaats

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht


  Deel deze pagina:
  Direct een afspraak maken of meer informatie.
  Design and development by Modern Times Media