Klassen

 

Klassen

Bij Totaal Inburgering zitten er maximaal 15 cursisten in een klas. Voor alfabetisering is dit zelfs maximaal 12 deelnemers. Cursisten die de alfabetiseringscursus volgen, zitten niet bij mensen in de klas die staatsexamen doen; dit is een te groot niveauverschil. Wel zitten er cursisten in 1 klas van verschillende niveaus (tot op een bepaalde hoogte) ; hierdoor kan men elkaar helpen en stimuleren. Daarnaast heeft iedereen ook opdrachten op zijn of haar eigen niveau.

De lessen worden altijd in het Nederlands gegeven. Wij geloven in klassikale lessen waarin elk individu gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door klassikaal onderwerpen te behandelen en deze onderwerpen op individueel niveau toepasbaar te maken, zodat de cursisten zelfstandig de taal kunnen gebruiken.

Een kijkje in een klas

In de onderstaande video nemen we een kijkje in een klas in Geldrop. De cursisten in deze video zijn laag- en midden opgeleid in hun eigen land. Ze zijn in Geldrop bezig om het taalniveau A2 te bereiken.

Deel deze pagina:
Direct een afspraak maken of meer informatie.
Design and development by Modern Times Media