Totaal Inburgering

Totaal inburgering is een taalaanbieder gespecialiseerd in Nederlands als tweede taal.

Wij geven Nederlandse taal- en inburgeringslessen. Lees verder…

 

Door onze pragmatische en doelgerichte instelling dragen wij zorg om mensen hun weg te laten vinden in de Nederlandse samenleving.

 

Wij geloven in klassikale lessen waarin elk individu gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door klassikaal onderwerpen te behandelen en deze onderwerpen op individueel niveau toepasbaar te maken, zodat de cursisten zelfstandig de taal kunnen gebruiken.

 

Missie

Uiteindelijk zijn onze cursisten niet op weg naar het inburgeringsexamen. Natuurlijk, dat is een belangrijk station waar we ze langs helpen. Het is onze uiteindelijke missie om onze cursisten te helpen sneller  mee te doen in de Nederlandse maatschappij en cultuur.

 

Visie – Meedoen begint bij taal!

De Nederlandse taal is de noodzakelijke basis en voor onze klanten veelal een verplichting. Maar taal is zoveel meer dan dat. Taal is gewoontes, eigenaardigheden, gebruiken, tradities, meningen, waarden en passies. Taal is je weg kunnen vinden. Taal is je mogelijkheden volledig kunnen benutten. Taal is geen barrière, maar een middel naar een persoonlijk doel, zoals bijvoorbeeld in vrijheid en veiligheid een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.

 

“Taal is…

vaker een praatje in de buurt, sneller vrienden maken, een groter sociaal netwerk, meer kans op een baan, jezelf thuis voelen, zelfstandiger zijn…”

Deel deze pagina:
Direct een afspraak maken of meer informatie.
Design and development by Modern Times Media